Na kontaktoni

Agon – lajmi i vetëm që ndriçon!
“Agon News” është pasqyra dhe zëri i së vërtetës, i lirisë dhe i së drejtës së çdo qytetari. “Agon” vjen si një betejë dhe antagonizëm, ndaj errësirës që mbizotëron dhe përhapet në çdo kohë. Informacion i paanshëm, pa censurë, përmes fakteve, dëshmive dhe opinionve, “Agon” me ndërgjegjësimin e shoqërisë sonë përmes të vërtetës së gjithsecilit, pa asnjë kompromis, është dhe do të jetë tërësisht në favor dhe shërbim të publikut të gjerë. Pa dallime feje, krahine apo ideje, “Agon “përqafon”, nxit dhe mirëpret çdo informacion, lajm dhe ide, që i sjell dobi dhe progres shoqërisë!

Adresa: Rruga Pjetër Budi, Tiranë, Shqipëri
Telefon: +355-67-206-6797
Email: info@agonnews.com

Na kontaktoni


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]