Browsing: Udhëtime

Shqipëria
Magjia e Voskopojës
Nga

Sa del nga Korça dhe merr rrugën e Voskopojës, përpara ke një udhëtim të këndshëm, i cili nis  në një rrugë fushore dhe të gjelbëruar me…

1 2