Browsing: Opinion

Opinion
Hajduti i protestës
Nga

Hajduti i protestës u zgjua edhe sot me dëshirën dhe idenë e tij të madhe për të vjedhur protestën. Ai ka ndërtuar një eksperiencë gati 30…

1 2 3 31