Browsing: Foto

Edukim
T’a duash Shqipërinë!
Nga

Nuk ka zë më të fuqishëm kur fjalët burojnë dhe dalin nga shpirti. At Gjergj Fishta i këndoi më të shtrenjtës, Gjuhës Shqipe. Përmes fjalëve që…

1 2