Kina shpik traktorin e së ardhmes, fermeri sheh nga shtëpia si i punohet toka

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Si mund të jetë traktori i së ardhmes?

Fermerët do të qëndrojnë në shtëpi, ndërsa takën e punon traktori pa pasur nevojë për “shoqëri”.

Ky prototip traktori është shpikur nga Kina.

I mbështetur nga “5G”, ai punon pa drejtues në timon dhe kontrollohet nga një zonë e largët përmes teknologjisë.

Share.

About Author

Comments are closed.